Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Mechanical Engineering Trainee

Poziţii: 5

Ţara: S.U.A.

Oraş:

Tip post: full time

Salariu: 1300 - 1600 dolari

Data expirării: 13/08/2011

Descriere job

Position : Mechanical Engineering Intern / Trainee USA
Average work hrs: 35-40 ore pe saptamana
Payment: minim 8$/hr
Duration: 12 / 18 luni + 30 de zile perioada de gratie pentru travel
Siguranta contract 100%
Fiecare candidat este sub monitorizarea continua BRGwork de la momentul acceptarii in program si pana la momentul deplasarii cu dublu suport pe perioada sederii in USA. Dupa sosirea in USA se mai ofera monitorizare, evaluare si asistenta locala de catre US Sponsor, prin urmare siguranta contractelor si a programului este maxima.
Procedura de plasare: candidatii preselectati achita un depozit parte din costul de participare si devin activi in program. Fiecare aplicant are cel putin 1 contact direct si interviu direct cu compania gazda din USA.
Interviurile de selectie se vor organiza dupa pre-selectia pe baza CV-urilor depuse. LOCURI LIMITATE!
Contracte semnate: 3- unul cu BRGwork, unul cu Sponsorul vizei si unul cu compania gazda Americana
Cosmin este acum in USA:
“ Compania e foarte tare, invat foarte multe lucruri. Am nimerit intr-un moment special. Compania vrea sa se extinda si am ocazia sa particip la diferite procese care au loc acum. Zilele astea au adus un nou echipament si am ajutat la instalarea lui. Plus am participat la trainingul de folosire a echipamentului.
Colegi sunt super, ma inteleg foarte bine cu ei. Am diferiti colegi de diferite nationalitati. Cei mai multi sunt americani si mexicani asa ca pana o sa plec o sa invat si engleza bine si spaniola E o experienta extraordinara, ai ocazia sa cunosti foarte multe lucruri, sa vezi lucuri pe care nu credeai ca ai sa le vezi niciodata” (Cosmin, Mechanical Engineering USA)

Cerinţe job

- absolventi Inginerie Mecanica cu minim 12 luni experienta (include practica din timpul studiilor) sau 5 ani de experienta in domeniu
- cunostinte limba Engleza: medii
- Cost program 12 luni: 2200usd + cheltuieli personale (bilet de avion, asigurare medicala, SEVIS, taxa de viza)
Site-ul nostru contine informatii complete si gratuite postate pentru ca TU sa te informezi gratuit despre acest program, iar pagina noastra de facebook iti sta la dispozitie pentru a interactiona cu Cosmin si cu ceilalti clienti BRGwork. Pentru prezentare telefonica, va rugam accesati numerele de telefon din anunt.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European