Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Bucatar

Poziţii: 10

Ţara: Grecia

Oraş:

Tip post: full time

Salariu: 800 - 1000 euro

Data expirării: 16/08/2011

Descriere job

Selectam bucatari pentru a lucra in restaurante de 3-5* in insulele grecesti.Contracte sezoniere(pana la sfarsitul lunii octombrie).Salarii de 800-1000 Euro/luna,in functie de experienta profesionala a fiecarui candidat.
Oferta urgenta!Restaurant in insula Creta solicita urgent o bucatareasa cu min 3 ani experienta ptr. a lucra pe functia de ajutor de bucatar.
Salariu 900 Euro/luna,cazarea si masa sunt oferite gratuit.

Cerinţe job

Experienta profesionala min 3 ani.
Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational (sau a limbii grecesti).
Pentru functia de bucatar sef se solicita experienta de min 5 ani,cunoastinte de bucatarie internationala/mediteraneana,iar salariul se poate negocia cu angajatorii pana la limita sumei de 1200 Euro/luna.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European