Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Bucatar

Poziţii: 5

Ţara: Cipru

Oraş: Protaras, Ayia Napa

Tip post: full time

Salariu: 700 - 1000 euro

Data expirării: 29/08/2011

Descriere job

Recrutam bucatari cu experienta in domeniu, pentru hoteluri si restaurante din Cipru. Angajatorii ofera salarii atractive (salariile variaza intre 700 si 1000 euro/luna (net), in functie de experienta candidatului si de tipul bucatariei pe care acesta o cunoaste). Angajatorii ofera de asemenea gratuit, cazarea si masa (in timpul serviciului) candidatilor selectionati. Contractele de munca se semneaza pe 6 sau 12 luni cu posibilitate de prelungire a acestora pe perioade similare.

Cerinţe job

Cautam in special candidati care cunosc limba engleza la nivel conversational si care au cel putin 24 luni experienta in domeniu. Sunt foarte cautati bucatarii care au experienta in bucataria internationala, grill, bucataria mediteraneana si japoneza (sushi)

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European