Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Muresinfo - Reducerea costurilor la întreținere

 

Reducerea costurilor la întreținere

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Despre MuresInfo  
Parteneri MuresInfo  
Publicitate  
Informaţii utile  
Contact  
Feedback  
370 de zile de teroare  
Reducerea costurilor la întreținere  
Ce putem face pentru a plati mai putin la intretinere  
British Documentary  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Reducerea costurilor la întretinere posibilă prin retehnologizarea sistemelor de termoficare

În contextul în care costurile la întreținere devin din ce în ce mai mari, în cateva județe din România au fost inițiate proiecte care vizează reînnoirea sistemelor de încălzire. Prin intermediul acestor proiecte se urmăresc scăderea costurilor la întreținere și reducerea pierderilor de apă și energie până la sfârșitul anului.

Creșterea acestori costuri, mai ales în condițiile scăderii veniturilor și a creșterii generale a prețurilor, poate avea efecte dure asupra consumatorilor. Pentru multi  vor crește restanțele la plata pentru servicii și un număr din ce în ce mai mare va solicita sistarea serviciului din cauza imposibilității de plată. Această situație va avea repercusiuni și asupra operatorilor, înrăutățindu-le și mai mult eficiența funcționării, încasările și, în final, situația economico-finaciară.

Astfel, sistemele centralizate retehnologizate, în condițiile existenței unui cadru legislativ și de reglementare corect, ar putea fi superioare sistemelor individuale din mari multe puncte de vedere. În primul rând, este eliminată dependența față de un singur combustibil. În al doilea rând, este redus impactul asupra mediului prin eliminarea emisiilor poluante dispersate în zonele rezidențiale și conectarea acestora la o sursă centralizată. Nu în ultimul rând, sunt folosite scheme de sprijin reglementate prin legislație la nivel național, adaptată legislației europene pentru producerea de energie în cogenerare eficientă și pentru producerea de energie pe bază de resurse regenerabile.

Una dintre companiile dispuse să investeasca în modernizarea sistemelor de termoficare centralizate este compania RFV (Regionalis Fejlesztesi Vallalat),  singura societate listata la bursa din Budapesta, care s-a specializat pe regiunea Europei Centrale și de Est și este o companie expertă în modernizarea sistemelor de termoficare care vizează consumatorul casnic. RFV este prezentă în România din anul 2009 și a realizat cu succes reconstrucția sistemului de termoficare pentru orașul Gheorgheni.

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European