Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Despre judeţ - Sighişoara PRIMARUL SIGHIŞOAREI

 

PRIMARUL SIGHIŞOAREI

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Luduş  
Reghin  
Târnăveni  
Sovata  
Iernut  
Turism  
Geografia  
Puncte de interes  
Sighişoara  
Târgu-Mureş  
Despre judeţ  
Comune  
Personalităţi  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


4. PRIMARUL SIGHIŞOAREI

IOAN-DORIN DĂNEŞAN
primarul ales al Sighişoarei se prezintă

" Îmi încep activitatea în cadrul mandatului încredinţat de alegătorii sighişoreni în iunie 2000, cu gândul sincer de a sluji intereselor municipiului şi ale cetăţenilor ei, care aşteaptă o activitate competentă din partea administraţiei publice locale ".

Şi iată, istoria se repetă, pentru că în urmă cu 25 de ani, Dăneşan Ioan senior păşea pe poarta aceleiasi Primării, în aceeaşi calitate de Primar al Sighişoarei. Sarcina este mai grea când ai în urmă exemplul tatălui, iar în faţă problemele urbei, dar motivat de o sinceră dorinţă de a continua împlinirea aspiraţiilor unui oraş care A FOST, ESTE şi TREBUIE SĂ FIE în Europa, poţi găsi calea spre reuşită.

Fiu al Sighişoarei, născut şi crescut în acest oraş, în care frumuseţea naturii şi nobleţea sufletească a oamenilor au păstrat acel "CEVA" care te cheamă mereu înapoi, Dorin Dăneşan s-a întors aici, acum, pentru a-şi aduce propria contribuţie de bunătate şi dăruire, ca o răsplată cuvenită locului de unde a pornit în viaţă.

Sighişoara este cu adevărat un colţ de lume binecuvântat, pentru care nici un efort nu este prea mare pentru a-l ridica la rangul pe care îl merită în rândul oraşelor europene. Legăturile pe care municipiul le are cu oraşe şi comunităţi ale Europei, cum ar fi: Blois - Franţa, Cittŕ di Castello - Italia, Baden - Elveţia, Neu-Isenburg - Germania, sunt un motiv în plus pentru a stabili şi dezvolta relaţii de parteneriat şi iată că există proiecte de acest gen, în colaborare cu Forumul Democrat German, pentru oraşul Dinkelsbühl, într-un viitor apropiat.

Ca şi alte municipii româneşti de astăzi, Sighişoara se înscrie în calendarul prezentului cu specificul dar şi cu devenirile sale, fapt care implică o responsabilitate morală şi civică deosebită. "Depinde de noi să găsim modalităţi optime, care să producă efecte reale pentru populaţie, iar eu voi face tot ce îmi stă în putinţă, în conformitate cu legea", sintetizează preocupările primarului Sighişoarei, Ioan-Dorin Dăneşan.

"Vă aştept la Sighişoara şi vă asigur, de pe acum, de ospitalitatea noastră!"

Inapoi

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European